We hebben een nieuwe dansinstructrice gevonden voor de Danslessen voor Kinderen! Ze start op 26 oktober met het geven van haar eerste les en stelt zich graag aan jullie voor!

“Heyhoi! Let’s meet:)

Ik ben Safyira Wolthof en ik ga na de herfstvakantie de danslessen voor de kids geven. Ik heb mijn leven lang (sinds mijn zesde) een grote passie voor dansen gehad. De eerste twee jaar heb ik aan commercial dansen gedaan en daarna begonnen in het wedstrijdteam voor dik tien jaar lang. Ons team heeft erg mooie prijzen behaald en veel optredens mogen doen, helaas door corona gingen de danslessen niet meer door en stond het dansen op een lager pitje. Vorig jaar oktober ben ik verhuisd van Assen naar Den Andel en helemaal gestopt met dansen.
Sinds kort kom ik naar deze sportschool toe en de instructeurs daar weten van mijn dansachtergrond af en benaderde mij of ik wel mensen kende die eventueel de lessen zouden kunnen doen voor de kinderen.

En toen begon het bij mij te kriebelen, wellicht zou ik het kunnen doen. Immers heb ik een lange ervaring met dansen en zit ik op dit moment in het tweede jaar van de pabo opleiding. Lesgeven aan kinderen zit er dus al in, maar lesgeven in dansen is even nieuw voor mij.
Het lijkt mij enorm leuk om jullie te gaan lesgeven, leuke nieuwe choreografieën te bedenken en mijn passie in dansen op jullie door te geven:)”

Wil ja Safyira zien dansen? Neem een kijkje in onze story!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *