Vol enthousiasme willen wij jullie graag voorstellen aan de twee nieuwe spinning instructeurs van Sportcentrum De Oude Fabriek! ๐ŸŽŠโ 
โ 

๐Ÿ™‹๐Ÿผโ€โ™‚๏ธ๐Ÿ‘‹ โ€œHallo, Mijn naam is Johan Rispens. 51 jaar oud en getrouwd met Kea. Sinds april dit jaar ook trotse opa van kleinzoon Juun. Wij wonen sinds 2020 in Uithuizermeeden. โ 
โ 
Ik ben als procesoperator werkzaam in Delfzijl. Al sinds 2008 is sport een belangrijk onderdeel in mijn leven geworden. Toen begon ik met hardlopen en heb dit vele jaren intensief gedaan. Ik heb zelfs 2 marathons kunnen lopen. Een prestatie waar ik nog altijd trots op ben. โ 
โ 
Ook ben ik een tijd trainer geweest bij de hardloopgroep waar ik lid van was. Op een gegeven moment wilde ik iets anders. En volgde een proefles spinning bij sportcentrum Fitring in Farmsum. De combinatie van bewegen op muziek sprak mij zeer aan. En ben toen overgestapt naar deze tak van sport.โ 
โ 
Ik ging voor mezelf ook lessen maken en toen dat eens ter sprake kwam werd me gevraagd of ik instructeur wilde worden. Die kans heb ik gepakt en geef nu ongeveer 3 jaar les. Vorig jaar heb ik als aanvulling op mijn hobby nog het diploma Fitnesstrainer A gehaald.โ 
Toen de vacature bij de Oude Fabriek vrijkwam, zag ik een nieuwe en leuke uitdaging!โ 
โ 
Ik hoop met mijn uitdagende, maar ook gezellige, lessen de mensen te motiveren!โ€โ 
โ 
๐Ÿ™‹๐Ÿผโ€โ™€๏ธ๐Ÿ‘‹ โ€œHallo, ik ben Kea, 54 jaar, trotse oma van ons 1e kleinkind en ik woon met Johan al weerโ  bijna 1,5 jaar met veel plezier in Uithuizermeeden.โ 
โ 
Na vele jaren hardlopen, waarvan de laatste jaren als hardlooptrainer, ben ik op een gegeven moment overgestapt op Spinning.โ  Ik vind het erg leuk om mensen te motiveren en te stimuleren om hun grenzen te verleggen.โ 
โ 
Mijn doel is om mooie, gezellige en uitdagende spinning lessen te geven met een mix vanโ  verschillende muziekstijlen, alles kan voorbij komen.โ  Na afloop hoop ik dat iedereen moe maar vooral met een voldaan en tevreden gevoel naar huis gaat.โ 
โ 
Ik heb er zin in en zie jullie graag in de sportschool.โ€โ 
โ 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *